Heden weer een bijeenkomst gehad betreffende de buurtbudggetten.
Lennie Blijker werd vervangen door ...... en leidde de vergadering.
Wat mij direct opviel was dat iedereen een eigengroepje vormde. Zo was er een tafel met alleen vertegenwoordigers van Holendrecht-West de stadgenoten kant en moesten we van Leila Azzam vernemen, dat de vertegenwoordigers van Holendrecht-West wat de "Eigen Haard" kant betreft, waren afgehaakt, zonder dit tijdens een vergadering mede te delen, laat staan de anderen via mail of what''s App te informeren.
De vertegenwoordigers van Holendrecht-Oost vormden helaas ook een aparte tafel, voor zover integratie en interesse voor elkaar!
Deze website kwam heel even aan de orde, maar het grote aantal digibeten, besloten dat de door .... voorgestelde Google Drive setup te preveren was.
Nu daar komt men wel achter. Ondertussen zal ondergetekende dus weer alles alleen moeten doen en dat met veel plezier ;-)
Vervolgens werd er een spreadsheet met voorwaarden, waar aan de plannen voor het budget moeten voldoen, getoond, maar door de te kleine letters was e.a. niet te volgen.
Al met al, zo een trage voortgang, dat zelf een van de aanwezigen in slaap viel. Wel werden er weer afspraken gemaakt wanneer men weer bij elkaar komt om over de concrete plannen te praten.
Verdere invulling met betrekking tot deze vergaderng kunt u volgen via een google docs via deze link.

Wat misschien opvalt is bij punt 3 Welke buurtpartijen zijn aangesloten

De personen of instanties na punt 3 zijn totaal onbekend in Holendrecht Oost en voor zover wij weten zijn ze op geen enkele vergadering, tot nu toe aanwezig geweest, dus???
Ik zou zeggen stel je voor en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij, de bewoners van Holendrecht weten wie dat zijn!