Welkom op de website StadsDorpHolendrecht. Op https://www.stadsdorpenamsterdam.nl/stadsdorp vindt u een overzicht van alle stadsdorpen in Amsterdam.
We zien op dit overzicht o.a. "stadsdorp zuidoost", met alleen een gmail adres en geen eigen website! Ook wordt alleen Holendrecht-West aangeduid als werkgebied.
Vandaar dat ik het plan opgevat heb om naast https://www.deLaagbouw.nl  welke zich weer alleen richt op de bewoners van Holendrecht-Oost met de hoven Maldenhof, Mijehof en Mijndenhof, ook deze website op te starten die zich probeert te richten op GEHEEL Holendrecht en om zo de samen-werking en samen-leving van onze mooie buurt, tot dienst te zijn.

Ik hoop dat wij samen tot een leuke samenwerking kunnen komen, om gezamenlijk een succes te maken van deze website.
Heeft u suggesties, plaatst die dan in ons Forum, maar vooral meld u aan en laat van u horen!
Wilt u mee werken aan het vullen van deze website dan kan dat. Meld u aan en stuur vervolgens een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik geef u rechten om uw eigen artikel te kunnen plaatsen, nadat we u eerst e.a. hebben verduidelijkt.

U moet begrijpen dat de gehele wereld deze webste kan bereiken. Vele websites hebben te maken met trollen, vandaar dat wij u vragen om u te registreren, want dan kunnen we voorkomen dat niemand ons gaat zitten trollen en er onzin op de website komt.

Login om te antwoorden

Subcategorieƫn

Hier komen berichten die betrekking hebben op de hoven in Holendrecht-Oost, onder categorie Mijndenhof, Mijehof en Maldenhof.

Hier komen berichten die betrekking hebben op de hoven in Holendrecht-West, onder categorie Maarssenhof, Maasdrielhof, Meernhof, Millingenhof, Monfoorthof, Nieuwlandhof, Nieuwersluishof, Niftrikhof, Ochtenhof, Randwijkhof en Rhenenhof.