Tijdens het overleg dd 21-04-2022 werd door stichtng !Woon dit stappenplan, opgesteld door de zeer actieve bewoners van "Hart voor de KBuurt" gebruikt om als voorbeeld te dienen voor de plannen uit Holendrecht.,
Het is een spreadsheet/rekenblad die tzt via een GoogleDocs document beschikbaar komt, maar beter zou zijn om dit via een echte database te registreren en daar gaan we eens naar kijken, hoe dit aan te pakken.
Weinig kans op medewerking en/of suggesties, dus .....

  Naam of korte beschrijving van je idee of plan  Wil je hier zelf aan werken/trekken om dit te realiseren of is dit een algemeen verbeteridee voor de buurt? Geef aan waarom dit de buurt beter gaat maken, welk probleem lossen we op Inschatting Kosten (Geef een idee op hooflijnen wat je denkt dat de kosten zullen zijn en met getallen wat daarin de grootste kostenposten zullen zijn) Heb je zelf al ideeën waar het geld voor dit plan vandaan zou komen Geef aan wat je denkt dat verder nog om dit gerealiseerd te krijgen (regelgeving/toestemming/vergunningen/ etc )  Met wie wil je samenwerken, of met wie is samenwerking nodig om dit plan van de grond te krijgen (noem samenwerkingspartners) Geeft aan of de wens/plan van toepassing is op je eigen flat of Wijkje (welke dan) of de K-buurt algemeen Heb je een video of presentatie or artikel over  het project ? Of een foto van de plek of van een voorbeeld? Deel dan hier de link / url waar deze te zien is  (Hoe) versterkt jou plan zelforganisatie kracht?  Versterkt jou plan de buurtorganisatie en de eenheid van de K-buurt? Hoe? Brengt jouw plan de bewoner(s) in een betere positie  ten opzichte van de overheid (en andere wijkpartners)  en hoe dan?