Op donderdag 23 juni 2022 zat ik bij het buurthuis Holendrecht te praten met een aantal bewoners van onze wijk en een van de dames vertelde stellig, dat in 2001 met de invoering van de Euro de huur in guldens gelijk werd in euro's. Zij betaalde eerst dfl 300,00 en dat werd € 300. Dat leek mij erg stug, maar ze bleef stellig in haar overtuiging. Dus wie kan dit bevestigen? meld u aan op deze website en na activatie kunt u via het forum reageren.
Ook vertelde zij dat in haar straat veel flats verkocht zijn en dat zij als enige op haar trap nog huurder is. Ook vertelde zij dat Italiaanse huurders €2200 huur betalen een een verhuurder, van een verhuurder van de eigenaar van deze koopflat en dat die eigenaar niet reageerde op het feit dat zijn eigendom door 2 anderen onderverhuurt wordt aan dit expat stel. Als dit zo is, dan is dit natuurlijk ongehoort en moet daar iets aan gedaan worden.
Kent u ook een soort gelijk geval stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw verhaal wordt op de website geplaatst.