Ls,

Ooit heb ik op een cursus in de Ardennen geleerd dat men alleen veel kan, maar samen bereikt men meer!
Ook werd mij verteld over de Piramide van Maslov en over deze theorie kan u hier een beknopte samenvatting lezen.

Deze twee zaken zijn bepalend voor mij en voor mijn opstelling en begrip, richting anderen. Een ieder die zich BELANGELOOS inzet voor zijn wijk kan op mijn volledige steun rekenen.

We zijn nu al weer een aantal maanden bezig om via de buurtbudgetten iets te bereiken en er is veel verkeerde of onvolledige informatie waardoor er onderling veel wantrouwen is en mensen lijken bepaalde personen niet te kunnen uitstaan, maar spreken dat niet uit, laat staan dat men met de betreffende persoon in gesprek gaat om e.a. uit te praten!
Een ander nadeel is, dat de bewoners van Holendrecht West, die huren van "Eigen Haard" niet door hun bewoners vereniging vertegenwoordigt zijn.
Holendrecht-West bewoners, die huren via "Stadsgenoten" zijn oververtegenwoordigt. Holendrecht-Oost heeft 2 tot 3 vertegenwoordigers van deLaagbouw.nl .
Hoe we hier tot een eenduidig plan voor de besteding van het buurtbudget kunnen komen, wat door ALLE bewoners gedragen wordt, is erg onduidelijk.
Tot op heden wordt deze website door niemand bezocht, ook al weten alle deelnemers, aan het buurtbudget overleg, van het bestaan! Dus hoe worden hun bewoners, die zij zeggen te vertegenwoordigen, ingelicht?
Blijkbaar prefereerd de eigen weerstand boven het nut van de gemeenschap en vergeet men dat men er niet voor zichzelf zit, maar voor ALLE bewowners van Holendrecht!

Zoals al eerder vemeld kan de hele wereld, mits zij Nederlands begrijpen, deze website bereiken en om te kunnen reageren op berichten, moet men wel aangemeld zijn op deze website. Zo voorkomen wij dat niemand anoniem kan reageren op berichten en houden wij anderen buiten onze discussie.
Voor positieve opmerkingen en vragen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Login om te antwoorden